Diensten

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Bekijk hier de diensten die ik aanbied. Heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op. 

bloggen

Bloggen is een laagdrempelige en makkelijke manier om meer over het bedrijf te vertellen. Door middel van verschillende soorten blogs, vertellen ik meer over wat jouw bedrijf doet, wat jouw drijfveren zijn en wie er achter het bedrijf schuilgaat.

De afgelopen jaren heb ik voor veel verschillende doelgroepen blogs geschreven en de vele mogelijkheden van het bloggen ontdekt. Zo weet ik als geen ander hoe je toffe en pakkende blogs schrijft.

Bekijk mijn blog

Interviewen

Met een diploma Journalistiek in the pocket zit interviewen in mijn bloed. Ik weet de juiste vragen te stellen, luister graag en ben nieuwsgierig naar anderen. Interviewen doe ik graag om zo jouw verhaal het beste over te brengen. 

Interviews kunnen helpen om jouw verhaal te vertellen. Bij ieder bedrijf werken mensen en al die mensen hebben een verhaal te vertellen. Ik schrijf dolgraag dat verhaal op om zo jouw bedrijf in the picture te zetten.

social media

Social media is een tweede natuur voor mij. Op de basisschool krabbelde ik er al flink op los op Hyves. In mijn eerste jaren op de middelbare school was ik niet weg te slaan op MSN en een Facebook, Instagram en Snapchataccount had ik al voor mijn middelbare schooldiploma.

Ik kan dus wel zeggen dat ik ben opgegroeid met social media. Hierdoor weet ik als geen ander mijn weg te vinden op de verschillende kanalen en weet ik wat voor content aanspreekt. Op deze manier kan ik jouw bedrijf helpen bij het opzetten een goede social media strategie en werk ik graag samen met jou een tof plan uit om het bedrijf goed op de kaart te zetten. Uiteraard kan ik dat plan vervolgens uitvoeren en neem ik jouw social media werk compleet uit handen.

Featured Info Architect Examples

redigeren

Dt-fouten, verkeerd woordgebruik of verkeerde samenstellingen, ik haal ze graag uit jouw teksten. Heb je het idee dat je zelf wel aardig kunt schrijven, maar wil je graag dat er nog een extra, kritische blik overheen gaat? Daar help ik je graag bij.

De afgelopen jaren heb ik geleerd om kritisch naar teksten te kijken en ik ben er dol op om mijn rode pen erbij te pakken. Ik vind het belangrijk dat je er zelf van leert. Daarom zal ik je teksten zoveel mogelijk van tips & tricks voorzien, zodat je het een volgende keer nog beter aanpakt.

Featured Content Strategy Examples

Creatief Schrijven

Een boodschap goed, duidelijk en uniek overbrengen. Het kan een hele kunst zijn. Je wilt opvallende, unieke teksten om zo jouw boodschap te vertellen. Ik wil graag jouw boodschap op een creatieve manier vertellen.

Heb je bijvoorbeeld er weleens aan gedacht om een multimediaal interview met de CEO op de website te plaatsen? Of wil je juist door middel van een blogserie verschillende aspecten van jouw bedrijf uitlichten? Samen maken we een creatief plan hoe we jouw boodschap het beste kunnen vertellen aan het publiek

Ben jij er klaar voor? Samen maken we een sterk content plan en help ik jouw bedrijf naar een hoger niveau