About me

 

Ik ben Lilian Lauwerijssen

Mijn naam is Lilian Lauwerijssen, een rasechte Brabander. Geboren en getogen in Etten-Leur, maar inmiddels mag ik mijzelf een trotse Bosschenaar noemen. In december 2017 behaalde ik mijn diploma Journalistiek aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek. Gedurende deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd tot online bedrijfsjournalist. Met vakken als coderen, fotografie en digitale tools weet ik wat het huidige, online tijdperk te bieden heeft. Als content creator wil ik jou graag helpen om je verhaal te vertellen.

 

Jaren blogervaring

Instagramvolgers

Artikelen

YouTube video's

Nieuwsgierig ben ik altijd geweest. Mijn ouders werden gek van mijn vragen en ik wilde overal bij zijn. Deze natuurlijke nieuwsgierigheid helpt mij bij het vertellen van verhalen, ik luister gretig naar de verhalen die mensen willen delen.

Online speelplaats

Een aantal jaar geleden heb ik mijn blog Run Around the World opgericht. Deze blog zie ik als mijn online speelplaats, waar ik verschillende mogelijkheden uitprobeer. Benieuwd? Neem dan zeker een kijkje op mijn blog.

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan bij stagebedrijven als DutchCowboys en Women’s Health. Na mijn studie heb ik bijna een jaar gewerkt als Content Marketeer. Vervolgens heb ik een grote sprong in het diepe gemaakt en ben ik gestart als freelancer. Zo kan ik veel verschillende dingen doen, wil ik mezelf blijven ontwikkelen en mag ik iedere keer weer in een nieuwe wereld duiken.

  • Interviewen
  • Bloggen
  • Social Media
  • Redigeren

Social media is mijn tweede natuur. Ik ben opgegroeid met Hyves en MSN. Inmiddels krabbel ik niet meer , maar kijk ik mijn ogen uit op Instagram en connect ik graag op LinkedIn. Naast online, vind ik offline ontmoetingen net zo belangrijk. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op en dan drinken we een kop koffie!